Judith Warny - Psykoterapeut med speciale i spiseforstyrrelser - anoreksi, bulimi og tvangsoverspisning.

Judith Warny


Exam. Gestaltterapeut, Cand.mag.


Jeg har 25 års erfaring med individuel terapi, parterapi, familieterapi- og rådgivning samt behandling af spiseforstyrrelser.

Jeg har en meget bred og alsidig baggrund - både uddannelsesmæssigt og erfaringsmæssigt.

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk litteratur og religionshistorie fra Københavns Universitet. Jeg underviste efter uddannelsen i en kort periode i gymnasiet og arbejdede efterfølgende op gennem 80'erne i private virksomheder med kommunikation, marketing og kampagner.

I de seneste tyve år, har jeg arbejdet fuld tid med terapi, dels i min egen praksis, dels som ansat i Blå Kors og Novavi som terapeut for mennesker med misbrug, deres pårørende og børn og unge, der er vokset op med forældres misbrug.

Derudover har jeg fra min egen praksis særlig erfaring med behandling af spiseforstyrrelser. Den har jeg opnået som rådgiver i LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (spiseforstyrrelse.dk), fra terapi-praksis i AIDA, som var et ambulant behandlingscenter for spiseforstyrrede unge kvinder i København og fra adskillige klienter i min private praksis.

Her kan du se et interview om nogle af de tanker, jeg gør mig i mit virke.

Interview fra KIP TV ( https://kiptv.dk ) den 16. oktober 2020.


"Judith Warny er en kvinde med mange kvaliteter. Mest er hun en spændende kvinde, empatisk og med et stort hjerte.

Judith er psykoterapeut og arbejder med Gestaltterapi. Hun hjælper børn og unge samt deres forældre med deres udfordringer.Vi besøgte Judith i hendes hjem og talte med hende om hendes terapiform, mennesker med udfordringer, kvinder i samfundet, ligestilling, mangfoldighed og ikke mindst chikane og sexisme".