Sitemap     Dejligheden
Judith Warny - Psykoterapeut

Om mig

Judith Warny

Cand.mag., Gestaltterapeut

Mobil: 2894 8087

Mail: judith@warny.dk

CVR-nummer: 27365671

Jeg har løbende videreuddannet mig gennem årene. Jeg har blandt andet en 1-års uddannelse i kognitiv adfærdsterapi ved cand.psych. Lennart Holm.

 

Jeg har 22 års erfaring med terapi, parterapi, familieterapi- og rådgivning og behandling af spiseforstyrrelser. Men oprindelig har jeg en meget bred og alsidig baggrund - både uddannelsesmæssigt og erfaringsmæssigt. 

Jeg er oprindelig uddannet cand.mag. i dansk litteratur og religionshistorie fra Københavns Universitet. Jeg underviste efter uddannelsen i en kort periode i gymnasiet og arbejde efterfølgende op gennem 80´erne i private virksomheder med kommunikation, marketing og kampagner.

Sideløbende interesserede jeg mig dybt for psykologi, for at forstå, hvad der rør sig i andre mennesker - og selvfølgelig for at forstå, hvad der rør sig i mig selv.

Derfor startede jeg i 1995 på en gestaltterapeutisk uddannelse på Gestaltterapeutisk Institut i København. 

Jeg blev færdig som terapeut i 1999 og har siden haft min egen praksis.


Her kan du se et interview om nogle af de tanker, jeg gør mig i mit virke.

Interview fra KIP TV ( https://kiptv.dk ) den 16. oktober 2020

Judith Warny er en kvinde med mange kvaliteter. Mest er hun en spændende kvinde, empatisk og med et stort hjerte.
 
Judith er psykoterapeut og arbejder med Gestaltterapi. Hun hjælper børn og unge samt deres forældre med deres udfordringer.

Vi besøgte Judith i hendes hjem og talte med hende om hendes terapiform, mennesker med udfordringer, kvinder i samfundet, ligestilling, mangfoldighed og ikke mindst chikane og sexisme.

Jeg har tidligere været medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Jeg er desuden medstifter af Foreningen af GI-terapeuter, ligesom jeg har været formand for foreningens Etiske Klagekomité i 2007-2008.

Jeg har særlig erfaring med behandling af spiseforstyrrelser. Den har jeg opnået som rådgiver i LMS (tidl. CMS- Centrum for Mennesker med Spiseforstyrrelser), fra terapi-praksis i AIDA, som er et ambulant behandlingscenter for spiseforstyrrede unge kvinder i København og fra adskillige klienter i min private praksis.

Jeg har særlig erfaring med behandling af alkoholafhængighed. Den har jeg fået fra gennem mit mangeårige arbejde som terapeut og behandler på Blå Kors Behandlingscenter i Bjæverskov, hvor mennesker med en alkoholafhængighed kunne komme i døgn- og dagbehandling. Her var jeg ansat i mere end seks år.

Derefter har jeg arbejdet med ambulant Alkohol- og Familiebehandling i Fonden Novavi (det tidligere Lænken) i Glostrup. Senere i et projekt uder Novavi, der er et særligt tilbud for børn og unge, der vokser op med alkohol i familien. Tilbuddet hedder Ung Revers og her har jeg arbejdet indtil 1. januar 2022 i Roskilde og i Køge med familiesamtaler samt med individuelle- og gruppeforløb for unge over 16 år.

Læs artiklen "Nyt gratis tilbud til børn af misbrugsforældre"

Min private praksis

Jeg har siden 1998 været aktiv i min egen terapipraksis. Jeg arbejder primært med individuelle klienter og parterapi.

Jeg arbejder ikke med alkoholafhængighed i min private praksis. Det vil sige, at jeg arbejder ikke med mennesker med et aktivt stof- eller alkoholmisbrug, men gerne med mennesker, der har lagt misbruget bag sig og været ædru i minimum et halvt år.