Judith Warny - Psykoterapeut

Om mig

Judith Warny - Cand.mag., Psykoterapeut MPF og AlkoholbehandlerJudith Warny

Cand.mag., Gestaltterapeut
Børne- og Familiebehandler

Mobil: 2894 8087

Mail: judith@warny.dk

CVR-nummer: 27365671

Jeg er oprindelig uddannet cand.mag. i dansk litteratur og religionshistorie fra Københavns Universitet.

Jeg har undervist i en ganske kort periode i gymnasiet, men har det meste af mit arbejdsliv arbejdet i privat virksomhed med kommunikation, marketing og kampagner.

Sideløbende har jeg altid interesseret mig dybt for psykologi, for at forstå, hvad der rør sig i andre mennesker - og selvfølgelig for at forstå, hvad der rør sig i mig selv.

I 1995 startede jeg på en gestaltterapeutisk uddannelse på Gestaltterapeutisk Institut i København.

Uddannelsen er 4-årig og baseret på oplevelsesorienteret undervisning - det vil sige egenterapi, udøvelse af terapi under supervision og overværelse af andres terapi, teori og undervisning. Det er med andre ord en learning by doing-uddannelse.

Jeg har 20 års erfaring med individuel- og parterapi, familiesamtaler og behandling af spiseforstyrrelser.  

Jeg har desuden en 1-års uddannelse i kognitiv adfærdsterapi ved cand.psych. Lennart Holm.

I juni 2009 har jeg færdiggjort endnu et årskursus i kognitiv adfærdsterapi på Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde.

I 2012 har jeg afsluttet et årskursus i Familieorienteret Alkoholbehandling ved Birgit Trembacz og Frid Hansen.

Jeg deltager desuden løbende i supervisionsgrupper og efteruddannelseskurser og konferencer, senest implementering af metoderne fra årskurset Familieorienteret Alkoholbehandling.

Jeg har tidligere været medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Jeg er desuden medstifter af Foreningen af GI-terapeuter, ligesom jeg har været formand for foreningens Etiske Klagekomité i 2007-2008.

Jeg har særlig erfaring med behandling af spiseforstyrrelser. Den har jeg opnået som rådgiver i LMS (tidl. CMS- Centrum for Mennesker med Spiseforstyrrelser), fra terapi-praksis i AIDA, som er et ambulant behandlingscenter for spiseforstyrrede unge kvinder i København og fra adskillige klienter i min private praksis.

Jeg har særlig erfaring med behandling af alkoholafhængighed. Den har jeg fået fra gennem mit mangeårige arbejde som terapeut og behandler på Blå Kors Behandlingscenter i Bjæverskov, hvor mennesker med en alkoholafhængighed kunne komme i døgn- og dagbehandling. Her var jeg ansat i mere end seks år.

Derefter har jeg arbejdet med ambulant Alkohol- og Familiebehandling i Fonden Novavi (det tidligere Lænken) i Glostrup. Jeg arbejder stadig i Novavi, men i et særligt tilbud for børn og unge, der vokser op med alkohol i familien. Tilbuddet hedder Ung Revers og her arbejder jeg i Roskilde og i Køge med familiesamtaler samt med individuelle- og gruppeforløb for unge over 16 år.

Læs artiklen "Nyt gratis tilbud til børn af misbrugsforældre"

Min private praksis

Jeg har siden 1998 været aktiv i min egen terapipraksis. Jeg arbejder primært med individuelle klienter og parterapi.

Jeg arbejder ikke med alkoholafhængighed i min private praksis. Det vil sige, at jeg arbejder ikke med mennesker med et aktivt stof- eller alkoholmisbrug, men gerne med mennesker, der har lagt misbruget bag sig og været ædru i minimum et halvt år.